Kyllinge-farsbrød

kyllingefarsbrød

Er blevet ret vild med at lave farsbrød, da det er billigt og nemt og man har mad til flere dage. Så nu måtte jeg prøve at lave en kyllingeudgave 😛

Til et stort farsbrød:

  • 800 g. hakket kylling max 5 % fedt
  • 2 æggehvider
  • 1 revet løg
  • 1 fed presset hvidløg
  • 2 små røde snackpebre eller 1 stor, skåret ud i små tern
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. salt
  • Peber
  • Ca. 1/2 pakke Schwartzwaldskinke (eller anden tørret skinke så som parmaskinke eller bacon)

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser røres godt sammen undtagen skinken. Formes til et aflangt “brød” i en passende  størrelse bradepande. Beklædes med skinken.

Bages i ovnen ved 250 grader i ca. 30 min. eller til skinken er blevet sprød.

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s