Lækre salatruller fyldt med kyllingelever

20130828-183447.jpg
Ååh hvor jeg altså bare elsker nem, sund, billig og velsmagende mad ☺

Kyllingelever er billig og sund mad fyldt med protein, jern, A-vitamin og så skulle det give en strammere mave! 😳😀 Hmmm… Fra nu af vil jeg spise lever mindst én gang om ugen 😉 haha….

Mange vrænger på næsen når de høre ordet lever, men kyllingelever kan altså være ret så lækkert i forhold til svine- og kalvelever, da det har en mildere smag og er lækkert mørt. So lets give it a go 😉

Prøvede at tilberede kyllingeleverne i ovnen med diverse krydderurter og det blev godt!

O p s k r i f t :

  • 1 pakke kyllingelever / 300 g
  • Friske krydderurter (rosmarin, salvie, persille
  • 1 tsk tørret oregano
  • Salt og peber
  • Lidt hvidløgsolie til at dryppe over
  • Optø leveren i køleskabet hvis det er fra frost. Rens leveren for diverse hinder og fedt og læg i et ovnfast fad. Drys diverse krydderurter, salt og peber over og dryp med lidt hvidløgsolie. Bag i ovnen i 15 min ved 200 grader.

    S a l a t r u l l e r n e :

  • Iceberg salat
  • Squash, skåret i tynde strimler
  • Frisk babay spinat
  • Friske krydderurter (persille, mynte, koriander)
  • Syltet græskar, skåret i små tern
  • Øko mayo
  • Kyllingelever i skiver
  • Tag et par salatblade og læg dem ovenpå hinanden. Smør en lille klat mayo på salatbladene og fyld derefter resten af ingredienserne i. Rul sammen og nyd alle de dejlige smagsnuancer 😋

    Reklamer

    Skriv et svar

    Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

    WordPress.com Logo

    Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

    Twitter picture

    Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

    Facebook photo

    Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

    Google+ photo

    Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

    Connecting to %s